Fakültemiz Futbol Takımı BARÜFEST Spor Turnuvalarında 3. Madalyası Almaya Hak Kazandı

Üniversitemiz tarafından düzenlenen BARÜFEST’24 etkinlikleri kapsamında düzenlenen spor turnuvalarına Fakültemiz voleybol ve futbol takımları ile katılım sağladı. Fakültemiz voleybol takımı ilk karşılaşmasında Mühendislik Fakültesi Takımına 2-1 mağlup olarak bir üst tura çıkamamıştır. Futbol takımımız ise ilk karşılaşmasında Fen Fakültesi takımını 3-0 mağlup ederek çeyrek finalde Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Takımı ile karşılaşmıştır. Penaltılarla 3-2 galibiyet alan takımımız yarı finalde İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Takımına mağlup olarak 3.lük madalyası almaya hak kazanmıştır.
BARÜFEST’24 kapsamında bir ay boyunca devam eden spor müsabakalarında başarı gösteren öğrenciler, ödüllerini ana sahnede düzenlenen törenle aldı.  Turnuvalara katılım gösteren tüm öğrencilerimize teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.