image/svg+xml

Fakültemiz Öğretim Üyesine 3. Uluslararası 4. Ulusal Halk Sağlığı Hemşireliği Kongresi’nden Sözel Bildiri Birincilik Ödülü

Yayınlanma tarihi: 14.01.2023

11-13 Ocak 2023 tarihlerinde düzenlenen 3. Uluslararası 4. Ulusal Halk Sağlığı Hemşireliği Kongresi’nde Fakültemiz Ebelik Bölümü öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Hanifi Dülger’in “Adölesan Dönemde Sağlık Okuryazarlığı Temelli Web Tabanlı Eğitimin Beslenme ve Egzersiz Davranışlarına Etkisi: Randomize Kontrollü Çalışma” konulu sözel bildirisi 242 bildiri arasından yapılan değerlendirme sonucu “Sözel Bildiri Birincilik Ödülü”ne layık görülmüştür. Hocamızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

• Kalite Süreçlerinde Kanıt Toplama Eğitimi Gerçekleştirildi.

• Fakültemizde Kalite Süreçleri Kapsamında Karar Tutanağı Form Eğitimi düzenlendi.

• Sağlık Bilimleri Fakültesinde “İnsan Psikolojisi ve İletişim Eğitimi” gerçekleştirildi.

• Fakültemiz Personeli Bayramlaşma Etkinliğinde Buluştu.

• Fakültemizde 13 Haziran 2024 Tarihli Akademik Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi.

• Fakültemizde Görevli Dr. Öğretim Üyeleri ile Toplantı Gerçekleştirildi.

• Fakültemizde “Akademide Kurum Aidiyeti ve Bağlılık İçin Etik Değerlerin Önemi” konulu çevrimiçi seminer gerçekleştirildi.

• Fakültemiz Futbol Takımı BARÜFEST Spor Turnuvalarında 3. Madalyası Almaya Hak Kazandı

• Fakültemizde “Dijitalleşme, Sağlık ve Hemşirelik” Sempozyumu gerçekleştirildi.

• Fakültemizde 12-18 Mayıs Hemşirelik Haftası kapsamında “Hemşirelerimiz Geleceğimiz: Bakımın Ekonomik Gücü” Sempozyumu gerçekleştirildi.