Fakültemiz 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Akademik Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

Yayınlanma Tarihi: 28.09.2023

Fakültemiz Akademik Genel Kurul Toplantısı 20.09.2023 tarihinde gerçekleştirildi. Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Sevim ÇELİK başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda 2023 Yılı ilk altı aylık stratejik plan izleme ve değerlendirme raporları, 2023 Yılı ilk altı aylık PUKÖ temelli eylem planı raporu,  akademik danışmanlık memnuniyet anket sonuçları, ders değerlendirme anket sonuçları, öğrenci kulüpleri, komisyon faaliyetleri, 2023-2024 eğitim öğretim yılı faaliyetleri ile Fakültemiz iş ve işlemlerine ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu.