Fakültemizde 13 Haziran 2024 Tarihli Akademik Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi.

Fakültemiz Akademik Genel Kurul Toplantısı 13 Haziran 2024 tarihinde Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Sevim ÇELİK başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantı kapsamında 2023-2024 Akademik Yılı Güz Dönemi Ders Değerlendirme Anket Sonuçlarına göre geliştirilmeye açık maddelere ilişkin Kalite Komisyonunun önerileri değerlendirildi. 2024/07 Sayılı Cumhurbaşkanlığı Genelgesi Tasarruf Tedbirleri kapsamında kurumda alınacak önlemler, yurt dışı kongre görevlendirme süreçleri, malzeme yönetimi ve projeler kapsamında temin edilen araç ve gereçlerin ortak kullanımlarına ilişkin bilgiler paylaşıldı. Üniversitemiz ihtisaslaşma alanı olan “Akıllı Lojistik ve Bütünleşik Bölge Uygulamalarına” ilişkin Fakültemiz performans değerlendirmesi yapılarak proje, yayın, araştırma, lisans ve lisansüstü dersler ile dış paydaşlarla işbirliklerinin artırılmasına ilişkin karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Fakültemiz ÇAP öğrencilerinin yaşadıkları sorunlar ve çözüm önerileri görüşüldü. Ek olarak 2023-2024 Akademik Yılı Bahar Dönemi Öğrenci Değerlendirme Toplantısı kapsamında öğrencilerden gelen geribildirimler sonucu eğitim-öğretim süreçlerinde iyileştirilmesi önerilen hususlar paylaşıldı. 2023-2024 Akademik Yılı Bahar Dönemini için genel değerlendirme yapılarak geribildirimlerin alınması ve 2024-2025 Akademik Yılı Güz Dönemi için planlamaların yapılarak beklenti ve iyi dileklerin paylaşımı ile toplantı sonlandırıldı.