image/svg+xml

Fakültemiz öğretim elemanları ve idari personellerine yönelik olarak 16.09.2024 tarihinde Fakültemiz Hemşirelik Bölümü’nden Dr. Öğr. Üyesi Burcu KÜÇÜKKAYA tarafından "Karar Tutanağı Form Eğitimi" gerçekleştirildi.
Eğitimin ilk bölümünde öğretim elemanlarına ve idari personele karar verme süreçlerinde etkili olan öncül karar kaynakları Web 2.0 tasarımlı bir uygulamada belirtmeleri istendi. Ortaya çıkan kavramlar üzerinden öğretim elemanlarının ve idari personelin karar kaynakları üzerine kısa değerlendirme yapıldı. Eğitimin ikinci kısmında, kalite ve akreditasyon süreçlerinde etkin olarak kullanılan gündem ve karar tutanağı formlarını, formların içeriğinde bulunan ilgili kaynaklar ve açıklama/gerekçe kısımları ile ilgili detaylı bilgiler verdi. Ek olarak, formların düzenlemesinde özellikle Bartın Üniversitesi Politika Belgeleri’nin, Kurum İç Değerlendirme Raporu’nun, Birim İç Değerlendirme Raporu’nun, Kurum Stratejik Plan’ın, Birim Stratejik Plan’ın ve Süreç Yönetim Eğitim Kitapçığının önemi vurgulandı. Eğitim sonrasında küçük grup çalışması yapılarak örnek tutanaklar hazırlandı ve hazırlanan tutanaklar gruplarda temsilci olarak seçilen öğretim elemanı ve idari personeller tarafından sunuldu. Eğitim, fakültemiz insan kaynağından gelen sorular cevaplanması, karşılıklı iyi niyet ve beklentilerin paylaşılması ile sonlandırıldı.

Yayınlanma Tarihi: 19.09.2024
  • Kalite Süreçlerinde Kanıt Toplama Eğitimi Gerçekleştirildi.

• Fakültemizde Kalite Süreçleri Kapsamında Karar Tutanağı Form Eğitimi düzenlendi.

• Sağlık Bilimleri Fakültesinde “İnsan Psikolojisi ve İletişim Eğitimi” gerçekleştirildi.

• Fakültemiz Personeli Bayramlaşma Etkinliğinde Buluştu.

• Fakültemizde 13 Haziran 2024 Tarihli Akademik Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi.

• Fakültemizde Görevli Dr. Öğretim Üyeleri ile Toplantı Gerçekleştirildi.

• Fakültemizde “Akademide Kurum Aidiyeti ve Bağlılık İçin Etik Değerlerin Önemi” konulu çevrimiçi seminer gerçekleştirildi.

• Fakültemiz Futbol Takımı BARÜFEST Spor Turnuvalarında 3. Madalyası Almaya Hak Kazandı

• Fakültemizde “Dijitalleşme, Sağlık ve Hemşirelik” Sempozyumu gerçekleştirildi.

• Fakültemizde 12-18 Mayıs Hemşirelik Haftası kapsamında “Hemşirelerimiz Geleceğimiz: Bakımın Ekonomik Gücü” Sempozyumu gerçekleştirildi.