Kalite Süreçlerinde Kanıt Toplama Eğitimi Gerçekleştirildi.

Fakültemizde, kalite süreçlerini iyileştirmek amacıyla Dr. Öğr. Üyesi Hanifi Dülger tarafından  “Kalite Süreçlerinde Kanıt Toplama” eğitimi gerçekleştirildi. Akademik ve idari personelin katılımıyla gerçekleştirilen eğitimde, kalite yönetimi, stratejik plan izleme ve değerlendirme raporu hazırlama ve kalite sürecinde elde edilen kanıtların uygun adlandırılması konularında uygulamalı örneklerle süreçlerin nasıl daha etkin bir şekilde yönetilebileceği aktarıldı. Fakülte dekanımız Prof. Dr. Sevim Çelik kalite süreçlerini iyileştirmeye yönelik eğitimlerin devam edeceğini belirterek, kalite odaklı çalışmaların kurumsal gelişime önemli katkılar sağlayacağını ifade etti.

Yayınlanma Tarihi: 20.09.2024