Sağlık Bilimleri Fakültesinde “İnsan Psikolojisi ve İletişim Eğitimi” gerçekleştirildi.

Bartın Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesinde akademik ve idari personele yönelik Bartın Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Özlem ŞENER tarafından “İnsan Psikolojisi ve İletişim Eğitimi” gerçekleştirildi. Doç. Dr. Özlem Şener eğitimde iletişim döngüsünün önemini vurgulamış; günlük yaşam ve iş hayatındaki rollerimizin iletişime etkilerini ele almıştır. Çalışma yaşamında meslektaşlar ve öğrenciler arasında iletişiminde karşılaşılan kişisel yargılar, kültür, geçmiş yaşantılar, roller, duygular, algılar gibi engellerden bahseden Şener, özellikle çalışma yaşamında uygulanabilecek sen dili-ben dili, Johari penceresi, etkili dinleme ve transaksiyonel analiz gibi tekniklerden bahsetmiştir. Hocamızın keyifli ve öğretici sunumunun ardından soru-cevaplarla eğitim sonlandırılmıştır.

Yayınlanma Tarihi: 19.09.2024